De signatuur van een topchef, maar dan gezellig thuis, op je eigen bord… Njam!-chef Peppe Giacomazza en Come a casa sloegen de handen in elkaar. Resultaat: drie unieke ovenverse lasagnes.
De Siciliaanse chef Peppe Giacomazza is de kracht achter La Botte in Genk, dat bekroond werd door GaultMillau. Op korte tijd ontpopte hij zich bovendien als een vaste waarde van njam! Hij laat iedereen meeproeven van zijn vakkennis en van zijn passie voor de Siciliaanse keuken.
Come a casa deelt Peppe’s voorliefde voor smaakvolle Italiaanse gerechten. De samenwerking met Peppe leidde dan ook tot een boeiende synergie… waarbij heel wat geëxperimenteerd en geproefd werd! Peppe ontwikkelde originele Come a casa-lasagnes, die zijn naam én signatuur dragen. Vol verse, eenvoudige en gezonde ingrediënten en met een verfijnde, originele smaak. Ideaal voor fijnproevers met een drukke agenda, die toch elke dag willen genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd.
Het onderstaande you-tube filmpje laat zien hoe je Peppe's lasagne met aubergine een leuke twist geeft, maar ik vind dat dit receptje even goed van pas kan komen om de lasagne Verdure origineel te presenteren. En één ding weet ik nu al: dit receptje is iets wat ik binnenkort zeker ga uitproberen!
Buon appetito!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten